nedelja, 2. maj 2010

Outrage


Naslov: Outrage - Leto: 2009 - Država: ZDA - Žanr: Dokumentarni - Dolžina: 90 min. - Režija: Kirby Dick - Igrajo: - imdb

Če boste ob kakšnem političnem govoru Pahorja zaslišali iz množice glasove »Borut, ne skrivaj se v omari!«, si ne mislite, da se naš predsednik vlade igra otroške igrice, kjer en miži in šteje do deset, drugi pa se poskrijejo po raznih skrivališčih. Ne, te besede so morali slišati že mnogi ameriški politiki. Vsi tisti, ki so bili javno »obdolženi« homoseksualnosti. No, predvsem tisti, ki to kasneje nikakor niso hoteli priznati.
Heh, Washington je baje bolj gejevski kot sam San Francisco. Mnogi sedijo prav v kongresu. Vsaj tako pravi bloger Michael Rogers, ki se je samoiniciativno oklical kot lovca na čarovnice. Lovca na čarovnike, bolje rečeno. Po njegovem so vsi ti politiki, ki ob enem vedno znova volijo proti pravicam gayev, le navadni lažnivci in hipokriti. Zaslužijo si javno ponižanje.
Režiser Kirby Dick (This Film Is Not Yet Rated) jih najde skrite v tolikem številu, da mu uspe zapolniti tudi uro in pol dokumentarec. Poleg vseh upokojenih starčkov, me je lažni življenjepis guvernerja Floride Charlie Crista najbolj pritegnil. Prav on namreč velja kot najverjetnejši republikanski kandidat pri naslednjih predsedniških volitvah.

OCENA: -3

Ni komentarjev:

Objavite komentar